• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

„Kai pomidorų prinoksta tiek, kad nors vežimu vežk – gaminu padažą. Puikiausiai tinka sriuboms ir troškiniams gardinti“, – rašė tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

„Kai pomidorų prinoksta tiek, kad nors vežimu vežk – gaminu padažą. Puikiausiai tinka sriuboms ir troškiniams gardinti“, – rašė tinklaraščio „Kviečiu į virtuvę“ autorė Ingrida.

REKLAMA

Reikės: 2,5 kg pomidorų; 1 paprika; 1 didelis svogūnas; 2  obuoliai (geriau rūgštesni); 5 skiltelės česnako; 1 cukinija; čili, jei norisi; 2 v. š. druskos; 3 v. š. cukraus; 0,5 a. š. juodųjų pipirų; 0,5 a. š. cinamono.

Daržoves šiek tiek pasmulkiname. Sudedame viską į puodą. Paverdame apie 30 min. Sutriname maisto smulkintuvu iki vientisos masės. Paverdame dar apie 30 min, kad dalis skysčio nugaruotų ir padažas būtų tirštesnis.

Ragaujame ar užtenka, druskos, cukraus.

Pilstome į švariai išplautus ir iškaitintus stiklainius. Užklojame storu rankšluosčiu ir leidžiame ramiai atvėsti.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų